FILTROVAŤ

Svetová premiéra EQS SUV na Mercedes me media: Plne elektrické luxusné SUV

Rezervujte si termín v kalendári: V utorok 19. apríla 2022 o 12:00 hod. (CEST) značka Mercedes-EQ predstaví svoje prvé plne elektrické luxusné SUV s priestorom až pre sedem osôb – model EQS SUV. Digitálnu premiéru si môžete pozrieť na platforme Mercedes me media a na ďalších kanáloch. Členovia predstavenstva Ola Källenius a Britta Seeger predstavia kľúčové vlastnosti novinky. Model EQS SUV nanovo definuje segment SUV a vedie ho do elektrického veku. Svetová premiéra bude vysielaná naživo na https://media.mercedes-benz.com/EQS-SUV a následne bude k dispozícii ako video na požiadanie.

EQS SUV je tretím modelom založeným na novej modulárnej architektúre pre elektrické vozidlá prémiovej a luxusnej triedy. Prináša nezameniteľný dizajn do segmentu SUV: Nový model kombinuje progresívny dizajn a komfort sedanu EQS s priestorom a všestrannosťou obľúbenej koncepcie SUV. V interiéri sa snúbia intuitívne digitálne ovládacie prvky a inovatívne prvky výbavy, aby vytvorili avantgardnú atmosféru. Rýchly pohon všetkých kolies 4MATIC a inteligentný jazdný program OFFROAD sa postarajú o širokú škálu možností použitia.

Digitálna svetová premiéra bude vysielaná naživo pre verejnosť a multiplikátorov na mnohých kanáloch značky Mercedes-Benz ako Youtube, LinkedIn a Twitter. Zástupcovia médií dostanú podrobné informácie a služby na platforme Mercedes me media. Okrem pôvodného znenia v anglickom jazyku budú k dispozícii prepisy v celkovo šiestich jazykoch na čítanie a sťahovanie. Tlačové materiály ako videá, obrázky, grafiky a tlačové texty dopĺňajú rozsiahlu ponuku. Okrem toho budú experti značky Mercedes-EQ v rámci digitálnej svetovej premiéry odpovedať na individuálne otázky, čo poskytne vhodnú príležitosť na ďalší rešerš.